Pazzles Retreat Agenda

October 14-16, 2011

Friday- October 14

Check in: starts at 11 AM

Pazzles Store open from 11 am to 1:30

Servicing of machines will start

Lunch: noon to 1:30 - this will be a light lunch that you can grab and take to your room while you unpack

Session 1: 2 pm - 3:30

- ~ Overview of retreat events-
- ~ Getting to Know You-
- ~ Where in the World is......

Break- 30 min

Session 2: 4 pm - 5:30

- ~ Help! I'm Drowning in Files
- ~ Oy! The Pressure!
- ~ Project and game

Break- 30 min

Dinner: 6 pm - 7pm

Open Crop and Project Time: 8 pm - 10:00

Store Open

This will be a time to work on the projects from the classes. You can also work on your own projects and get help from other Pazzles users or the Pazzles team.

Saturday- October 15

A Breakfast is served in the dining area for all guests staying at the hotel.

Session 3: 9 pm - 10:30

- ~Good Font/ Bad Font
- ~ Title Mania
- ~ Projects

Break- 30 min

Session 4: 11 pm - 12:30

- ~Ode to a Dingbat
- ~Broken to Pieces
- ~ Adding the Wow factor
- ~Projects

Lunch: 12:30 pm - 1:30pm

Break- 30 min

Session 5: 2 pm - 3:30

- ~ Tools of the Trade
- ~ Projects

Break- 30 min

Session 6: 4 pm - 5:30

- ~ Putting on the Glitz
- ~ Stamp out Mediocrity
- ~ Stick to the Subject

Break- 30 min

<u>Dinner:</u> 6 pm - 7 pm

Open Crop and Project Time: 8 pm - 10:00

Demo Time: Pastry Tool & Print and Cut

Finish class projects

Store open

Sunday- October 16

A Breakfast is served to all guests staying at the hotel.

Devotion Time: 8:30 (optional)- location to be announced

Session 7: 9 am - 10:30

~ Connecting the Dots

Break- 30 min- check out of your rooms at this time

Session 8: 11 am - 12:30 pm

- ~ We All Need to be a Janitor
- ~ How Manipulative of You!
- ~ Yearning to be Free
- ~ The Truth about Paper Piecing

Lunch: 12:30 - 1:30 pm

Break - 15 minutes

Session 9: 1:45 pm - 3:30 pm

~Uniquely your Own